TV a LCD držáky za nejlepší ceny

Posted by administrator on 15.10.2017 in Bydlení, Eshop | Short Link

Zabýváme se především prodejem a službami v oblasti držáků na televize, tablety, mobily či monitory a naším doplňkovým sortimentem jsou držáky na další elektroniku a doplňky, které s tímto sortimentem přímo souvisí. Jsme profesionálové, v oboru pracujeme již od roku 2013 a máme opravdu bohaté zkušenosti. Sortiment našeho eshopu Tv-drzaky-lcd.cz tvoří tedy hlavně držáky pro všechny velikosti obrazovek a všechny potřeby, které vy, jako zákazník, požadujete.

Podíleli jsme se i na mnoha velkých projektech, kde jsme dodávali stovky kusů držáků nebo stojanů pro nadnárodní společnosti. Neváhejte proto a využijte naše bohaté zkušenosti v oboru. Veškeré námi nabízené zboží máme na vlastních skladech, a proto dokážeme velmi rychle reagovat a prověřit jakékoliv dotazy na zboží.

Jaký TV držák?

Přijdete si zmateni v parametrech a vlastnostech držáků? Pak věřte, že to není žádná věda. Většina moderních obrazovek má systém VESA, což je certifikovaný systém roztečí děr pro montáž na držáky. Veškeré univerzální držáky jsou těmto rozměrům uzpůsobeny, a proto se nemůže stát, že by vám držáky z naší nabídky nepasovali.

Z estetického hlediska silně doporučujeme, aby držák TV či monitoru nebyl širší, něž je vaše elektronické zařízení. Buďte tedy nanejvýše obezřetní a raději dvakrát zkontrolujte rozměry vaší televize a rozměry držáku. Co byste také neměli podceňovat je udávaná nosnost držáku. V ideálním případě by měl mít držák dostatečnou rezervu v nosnosti oproti váze vaší televize nebo monitoru.

Naše nabídka obsahuje velkou škálu různých typů a mechanismů držáků. Měli byste hned na začátku výběru reflektovat, jestli budete na obrazovku koukat z více úhlů. Pakliže pořizujete držák pro televizi do obývacího pokoje, kde se předpokládá pozorování z jednoho místa, bohatě si vystačíte s držákem fixním. Pakliže požadujete vyšší flexibilitu v manévrování s obrazovkou, například pro televizi v ložnici nebo monitor k počítači, můžete si pořídit držák flexibilní a v rámci rozsahu nastavovat pozici obrazovky jak budete potřebovat.

Další a doplňkový sortiment

Mimo televizní držáky značek NB, Ultimate, Strict Brand a televizních antén Korona a Sonus prodáváme také držáky pro další elektroniku, včetně příslušenství. Jsou to držáky na projektory, reproduktory, držáky do auta, nástěnné police či projekční plátna. Při jakékoliv instalaci také nezapomeňte na lišty a další spotřební materiál. U vhodného výběru vám rádi budeme asistovat a těšíme se na váš nákup u nás, na tv-drzaky-lcd.cz.

Štítky: , , , , , , ,

Copyright © 2016-2024 Magazín zajímavých webů a článků All rights reserved.
This site is using the Shades theme, v2.4.1, from BuyNowShop.com.